BôFlowers

De emotionele essentie van bloemen

BôFlowers Signature

Online winkel

Bestel uw bloemen online en geniet van een snelle en betrouwbare levering in Groot-Bijgaarden, Dilbeek, Brussels en omgeving.

Boeketten

Trend van de week

Op onze site vindt u de “Bô boeketten”, ruikers samengesteld uit seizoenbloemen naargelang de markt. Elke week een ander thema en andere kleuren in functie van de inspiratie.

BÔ Flowers Signature

Bô Flowers streeft ernaar om, dankzij haar creatief potentieel, een origineel en karaktervol tintje te geven aan hun creaties . Gesticht door Marc Sweert en Guy Vanvarenbergh creërt Bô Flowers al jarenlang prachtige en innovatieve bloemencomposities in Brussel. Bô Flowers Signature is een nieuwe concept store in Groot-Bijgaarden. Wij bieden onze regelmatige klanten niet alleen de mogelijkheid voor een abonnement aan, maar leveren eveneneens bloemen en planten voor elke gelegenheid.

Floral abonnementen

Fleur het onthaal, de receptie van uw onderneming of uw huis op met bloemen dankzij een wekelijks, half-maandelijks of maandelijks abonnement.

Portfolio

Ontdek de foto’s van onze realisaties, creaties en de verwezenlijking van diverse evenementen.

Contact

Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe winkel in Groot-Bijgaarden (in de nabije omgeving van Brussel). Ons team beantwoordt al uw vragen per telefoon, email of via het contactformulier.

Signature creaties voor elke gelegenheid

Zowel in onze winkel als in onze online winkel bieden wij u een ruime keuze aan boeketten, arrangementen, planten en bloemen. Contacteer ons voor elke individuele wens.

Gestabiliseerde rozen

Onze gestabiliseerde rozen behouden hun textuur, uitzicht en pracht zonder enig onderhoud.

Ontdek ze in onze online boetiek of in de winkel van uw bloemist in Groot-Bijgaarden.

Orchideeën

Onze witte en gekleurde orchideeën zijn van superieure kwaliteit en worden in België geproduceerd en geselecteerd door onze specialist.
De Phalaenopsis-orchideeën worden gepresenteerd met hun decoratieve bloempot. Neem voor elk specifiek aanvraag contact met ons op.

Montages

Wij hebben een grote keuze aan bloemenmontages op een mousse basis geprikt. Kleuren en keuze variëren naargelang het seizoen.

Verse bloemen

In onze boetiek vindt u een brede waaier aan 1ste keuze rozen. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket.

Follow us

Nieuws

“Laat uw interieur voor groen gaan”

Onze collectie met vazen werd in de schijnwerpers gezet in de Brussels Magazine, een maandelijks luxe uitgave in Brussel.

Bô Flowers Signature biedt u een selectie vazen ​​om een ​​vleugje originaliteit in uw interieur te brengen!

“Bô Flowers signature in Paris Match”

Wekelijkse magazine, nummer 1 van de nationale en internationale actualiteit, op zoek naar een scoop.

Flowers

Breng ons een bezoek

Breng ons een bezoek in onze winkel

BÔ Flowers Signature

Alfons Gossetlaan 51
1702 Groot-Bijgaarden
+32 2 428 78 68

Openingstijden

MAN, DIN, DON
10:00 – 18:30
WOE
op aanvraag
VRI, ZAT
10:00 – 19:00
ZON
10:00 – 16:00