BôFlowers

De emotionele essentie van bloemen

BôFlowers Signature

…durf, originaliteit, karakter, design, kwaliteit,

een zorgvuldig werk van de BLOEM, dit is wat samenvat Bô Flowers…

opgericht door Marc Sweert en Guy Van Varenberg in 2000,

met verschillende verkooppunten in Brussel en Knokke,

nu meer dan drie jaar oud, in Grand-Bigard,

dat de nieuwe concept store « Bô Signature »

trekt de aandacht van veeleisende en vaste klanten.

Shop

Webwinkel

Signature creaties voor elke gelegenheid

Maak uw keuze online, ontdek hieronder onze artikelen en geniet van een optimale en snelle levering. Zowel in onze winkel als in onze online winkel bieden wij u een ruime keuze aan boeketten, arrangementen, planten en bloemen. Contacteer ons voor elke individuele wens.

Afhankelijk van het seizoen, de markt, inspiratie en creativiteit verandert onze keuze van bloemen en kleuren elke week. Voor de keuze van de Madeleine boeketten en voor de seizoenstinten van de verschillende boeketten, composities en arrangementen verwijzen wij naar de onderstaande foto’s.

Madeleine boeketten
Afhankelijk van de markt bieden wij u onze seizoensgebonden bloemboeketten aan: De “Madeleine” is een rond dagboeket gepresenteerd op het water in zijn bijpassende doos.
Boeket Natural Prestige Vaas
Natural Boeketten
Afhankelijk van de markt bieden wij u onze seizoensgebonden bloemboeketten aan: Natuurlijk” is een prachtige harmonieuze creatie.
Fashion Boeketten
Het boeket “Fashion” is een trendy en grafisch ontwerp, samengesteld uit zeldzame en uitzonderlijke wilde bloemen. Naarmate de tijd verstrijkt en de seizoenen veranderen, zal het tere gebladerte van dit bucolische boeket alle momenten van uw leven opfleuren met zijn delicatesse. Deze creatie is verkrijgbaar met een vaas van gerecycleerd glas en de grootte van het boeket.
Montages
Wij hebben een grote keuze aan bloemenmontages op een mousse basis geprikt. Kleuren en keuze variëren naargelang het seizoen.
Verse bloemen
In onze boetiek vindt u een brede waaier aan 1ste keuze rozen. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket.
Orchideeën & Planten
Onze witte en gekleurde orchideeën zijn van superieure kwaliteit en worden in België geproduceerd en geselecteerd door onze specialist. De Phalaenopsis-orchideeën worden gepresenteerd met hun decoratieve bloempot. Neem voor elk specifiek aanvraag contact met ons op.
Gestabiliseerde rozen
The Rose that lasts forever! Onze gestabiliseerde rozen behouden hun textuur, uitzicht en pracht zonder enig onderhoud. Ontdek het in onze webshop of kom langs bij uw bloemist in Grand-Bigard.
Kaarten
Hier is een ruim assortiment kaarten voor alle gelegenheden, om uw boeketten te personaliseren.
Abonnementen
Flowers

Breng ons een bezoek

Breng ons een bezoek in onze winkel

BÔ Flowers Signature

Alfons Gossetlaan 51 1702 Groot-Bijgaarden +32 2 428 78 68

Openingstijden

MAN, DIN, DON 10:00 – 18:30 WOE Op aanvraag / Openingstijden 11:00-17:00 VRI, ZAT 10:00 – 19:00 ZON 10:00 – 16:00

Follow us