Shop

Webwinkel

Signature creaties voor elke gelegenheid

Maak uw keuze online, ontdek hieronder onze artikelen en geniet van een optimale en snelle levering. Zowel in onze winkel als in onze online winkel bieden wij u een ruime keuze aan boeketten, arrangementen, planten en bloemen. Contacteer ons voor elke individuele wens.

Boeketten

Op onze site vindt u de “Bô boeketten”, ruikers samengesteld uit seizoenbloemen naargelang de markt. Elke week een ander thema en andere kleuren in functie van de inspiratie.

Montages

Wij hebben een grote keuze aan bloemenmontages op een mousse basis geprikt. Kleuren en keuze variëren naargelang het seizoen.

Verse bloemen

In onze boetiek vindt u een brede waaier aan 1ste keuze rozen. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket. Eén enkele roos, een trio of een elegant klassiek/design boeket.

Gestabiliseerde rozen

The Rose that lasts forever! Onze gestabiliseerde rozen behouden hun textuur, uitzicht en pracht zonder enig onderhoud.
Ontdek het in onze webshop of kom langs bij uw bloemist in Grand-Bigard.

Orchideeën

Onze witte en gekleurde orchideeën zijn van superieure kwaliteit en worden in België geproduceerd en geselecteerd door onze specialist.
De Phalaenopsis-orchideeën worden gepresenteerd met hun decoratieve bloempot. Neem voor elk specifiek aanvraag contact met ons op.

Connect

Volg ons op sociale netwerken en ontdek onze Signature-collectie.